Menu

Contacteer ons: 012 45 76 19

Rolluiken

Bvba Huls, voor rolluiken op maat

Voorzetrolluiken

De ideale oplossing om uw huis en uw familie bescherming te bieden tegen verschillende externe factoren. Zo ontneem je het zicht voor gluurders, maak je het inbrekers uiterst moeilijk of zelfs onmogelijk om je huis binnen te dringen, verban je ongewenst straatlawaai, elimineer je overdag hinderlijk licht en bespaar je natuurlijk ook veel op je verwarmingskosten.
Een voorzetrolluik biedt een brede waaier aan voordelen voor alle woningen.

Opbouwrolluiken

Een opbouwrolluik wordt vooraf boven op een nieuw raam aangebracht door een schrijnwerker, waarna het geheel dan tegelijkertijd bij u thuis kan geplaatst worden. De raamopening kan zo optimaal benut worden zonder verdere problemen. Het is de geschikte oplossing voor renovatie en nieuwbouw. Ook esthetisch oogt dit rolluik prima, want er bevindt zich geen naar buiten uitstekende oprolkast boven het raam.

Inbouwrolluiken

Ook onze inbouwrolluiken bieden de ideale oplossing om uw huis en uw familie bescherming te bieden tegen verschillende factoren. Daarom kennen we ze dezelfde eigenschappen toe als de voorzetrolluiken. Maar het voordeel hier is natuurlijk dat het rolluik volledig uit het zicht verdwijnt, in opgerolde toestand, en dat je er buiten niets van kan zien.

Een inbouwrolluik zal niets esthetisch afbreken van een nieuwe, een moderne of een gerenoveerde woning.

Garagerolluiken

Vandaag worden hoge eisen gesteld aan de toegang tot garages. Er bevinden zich uiteraard waardevolle wagens in en hoogwaardige goederen die veilig moeten kunnen achtergelaten worden. Verhoogde beveiliging tegen inbraak, eenvoudig bedieningscomfort, lange levensduur en absoluut een indrukwekkend uitzicht, typeren onze specifieke garagerolluiken.

Ook in ons assortiment rolluiken heeft u de keuze tussen een manuele en een automatische bediening.

Contacteer ons

William Huls

- Krukstraat 25 - 3770 Riemst -
Tel.: 012 45 76 19 - William: 0478 321 542 - Marleen: 0476 542 685 - Fax: 012 45 76 18 - info@williamhuls.be
Back to Top